ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στο Βόλο – Απείλησαν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων για τις εισπράξεις

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στο Βόλο – Απείλησαν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων για τις εισπράξεις

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 1η Δεκεμβρίου, καθώς σημειώθηκε καταδίωξη δύο επίδοξων ληστών, που επέβαιναν σε κλεμμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού στον Βόλο, τη Νέα Αγχίαλο και τον Αλμυρό.

​Στη 1.30 οι δύο δράστες τράπηκαν κακήν κακώς σε φυγή από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λαρίσης, όταν κατά τη ληστεία παρουσιάστηκε οδηγός φορτηγού στο προαύλιο του βενζινάδικου για να εφοδιάσει την επιχείρηση με καύσιμα.

Ο 25χρονος υπάλληλος, που έπεσε θύμα απειλής με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, προκειμένου να τους δώσει τις εισπράξεις πρόλαβε και ήχησε έγκαιρα τον συναγερμό.

​Ο ένας εκ των δύο δραστών τελικά ακινητοποιήθηκε γύρω στις 03.30 κοντά στο αποστακτήριο Αποστολάκη έπειτα από πτώση τους στη γέφυρα Αϊδινίου, που είναι κατεστραμμένη. Ο δεύτερος αναζητείται.

​Στο Αϊδινί οι δύο δράστες προφανώς δεν γνώριζαν ότι η γέφυρα έχει καταστραφεί μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα του κυκλώνα “Ιανός” με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό από ύψος. Δεν το έβαλαν ωστόσο κάτω και συνέχισαν να τρέχουν πεζή.

Τελικά ο ένας ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του και στη συνέχεια κάλεσε σε βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, καθώς ήταν τραυματισμένος με κάταγμα στο πόδι.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίδοξος ληστής είναι Έλληνας ηλικίας 24 ετών και έχει απασχολήσει τις Αρχές με άλλες υποθέσεις με ναρκωτικά. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες για τον δεύτερο δράστη συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.