ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Κρήτη ιστιοφόρο από την Τουρκία – Γκιουλενιστές ζήτησαν πολιτικό άσυλο

Στην Κρήτη ιστιοφόρο από την Τουρκία – Γκιουλενιστές ζήτησαν πολιτικό άσυλο

Στην Κρήτη έφτασε το πρωί της Κυριακής ιστιοφόρο σκάφος, προερχόμενο από περιοχή της Τουρκίας. Το σκάφος έφτασε στον κόλπο του Κουρεμένου Σητείας και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, τέσσερις άνδρες, δύο γυναίκες και τα παιδιά τους είναι οι επιβάτες.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στις αρχές που τους εντόπισαν, είναι Γκιουλενιστές και ζήτησαν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας. Αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφασιστεί ή όχι αν θα δοθεί άσυλο στα συγκεκριμένα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι το ιστιοφόρο σκάφος οδηγήθηκε στον Κουρεμένο συνοδεία σκαφών του Λιμενικού Σώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.