ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο-σοκ: Μια ολόκληρη πόλη μουσουλμάνων κατασκευάστηκε στην Λέσβο απέναντι από τα τουρκικά παράλια!

Βίντεο-σοκ: Μια ολόκληρη πόλη μουσουλμάνων κατασκευάστηκε στην Λέσβο απέναντι από τα τουρκικά παράλια!

Μια νέα πόλη αλλοδαπών μουσουλμάνων παράνομων αλλοδαπών αποκαλύπτει βίντεο στην περιοχή Καρά Τεπέ στην Λέσβο, ακριβώς απέναντι από τα τουρκικά παράλια, σε απόσταση ελάχιστου χρόνου για τα τουρκικά αποβατικά σκάφη.

Η «δομή» θα είναι φυσικά μόνιμη καθώς δεσμεύτηκαν τα ποσά για τη μίσθωση εκτάσεων μέχρι το 2025, εν μέσω lockdown και αφού πλέον δεν αντιδρά κανείς και πάνω απ’όλα δεν αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου.

Μέχρι δικό του Αστυνομικό Τμήμα θα έχει η νέα πόλη στον Καρά Τεπέ!

Και αυτό είναι το «καλό νέο»: Γύρω από τη νέα πόλη, που συγκεντρώνει πάνω από 10.000 μουσουλμάνους, κυκλοφορούν χωρίς κανένας να κάνει οτιδήποτε για την επιστροφή τους στην πατρίδες τους, πάνω από 5.000 μουσουλμάνοι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.