ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα & σκυλιά

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα & σκυλιά

Ο 31χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς αυτοκινήτων αλλά και ότι έβαλε φωτιά σε δύο σκυλιά στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να δώσει κάποια εξήγηση γα τις πράξεις που του καταλογίζονται, ενώ υποστήριξε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κακό σε κανέναν.

Φέρεται να ανακάλεσε ότι έκαψε τα σκυλιά, εκ των οποίων το ένα ήταν δικό του, κάτι που είχε ομολογήσει προανακριτικά.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την ανακρίτρια και την εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο 31χρονος δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.

Σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες για θανάτωση ζώων συντροφιάς, εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση με κίνδυνο για πρόσωπο και πράγματα, όπως επίσης για διακεκριμένες φθορές.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι εμπρησμοί έγιναν με γυμνή φλόγα και σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι και λίγες μέρες πριν συλληφθεί, εμπλέκεται σε 13 εμπρηστικές επιθέσεις με 15 κατεστραμμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα σε πυλωτές και δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια περίπτωση, η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να εκκενώσει πολυκατοικία, έπειτα από φωτιά που έβαλε ο κατηγορούμενος σε πυλωτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.