ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννινα: Χέρι-χέρι έπεσε το ζευγάρι από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Ιωάννινα: Χέρι-χέρι έπεσε το ζευγάρι από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Οι αρμόδιες αρχές, αναζητούν τη λύση στην άκρη του νήματος σχετικά με την υπόθεση του θανάτου ενός ζευγαριού έπειτα από πτώση από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα.

Τις σορούς ενός 52χρονου άνδρα από την Άρτα και της 43χρονης συντρόφου του από τα Ιωάννινα εντόπισε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Κυριακής στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας ένοικος που είχε βγει στο μπαλκόνι του.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πέσει από τον 4ο όροφο όπου νωρίτερα είχε νοικιάσει η γυναίκα διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, και όπως διαπιστώθηκε το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει την πτώση αργά το βράδυ του Σαββάτου, αυτή όμως δεν έγινε αντιληπτή από τους περίοικους λόγω του περασμένου της ώρας και των καιρικών φαινομένων καθώς στην περιοχή έβρεχε και είχε έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Ο θάνατος και των δύο επιβεβαιώνει τις υποψίες των αρχών ότι έπεσαν ταυτόχρονα στο κενό, ενώ το ενδεχόμενο αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι οι σοροί βρέθηκαν η μία δίπλα στην άλλη.

Την ίδια στιγμή, από τις έρευνες δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης.

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.