Αλλοδαποί μετέτρεψαν το σπίτι τους σε μίνι μάρκετ – Εντοπίστηκαν χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων (φώτο)

Αλλοδαποί μετέτρεψαν το σπίτι τους σε μίνι μάρκετ – Εντοπίστηκαν χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων (φώτο)

Χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε σε σπίτι ζευγαριού Αιγύπτιων, μετά από οργανωμένη έρευνα των Αρχών.

Τα «λαγωνικά» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατάφεραν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών να φθάσουν στα ίχνη του ζευγαριού των λαθρεμπόρων, να τους περάσουν χειροπέδες και να κατασχέσουν μεγάλες ποσότητες από τις παράνομες παρτίδες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπίσουν τον προμηθευτή των τσιγάρων για να βάλουν στο χέρι τα κυκλώματα που κρύβονται από πίσω.

Η παρακολούθηση και η έφοδος

Η πληροφορία που έφθασε στα γραφεία της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κρίθηκε απο τους έμπειρους αξιωματικούς ως άκρως σοβαρή και σήμανε την αρχή των ερευνών.

Τα λαγωνικά της υπηρεσίας μετά από αξιοποίηση όλων στοιχείων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν έφθασαν στα ίχνη του 46χρονου Αιγυπτίου και της 36χρονης συζύγου του οι οποίοι διατηρούν μίνι μάρκετ μέσω του οποίου έσπρωχναν τα λαθραία τσιγάρα. Μετά από παρακολούθηση και σκληρό «λοκάρισμα» 20ημερών αποφάσισαν σήμερα το πρωί να κάνουν επιχείρηση και έβγαλαν «λαβράκι».

Από το μίνι μάρκετ που διατηρούν, το σπίτι τους, καθώς και σε αποθήκη πολυκατοικίας, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά 647 κούτες των 10 πακέτων εκάστη διαφόρων εταιρειών, 228 σακουλάκια καπνού και 360 πακέτα τσιγάρων.

Παράλληλα, βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 274 ευρώ επιμελώς κρυμμένων που προέρχονταν από τις αγοραπωλησίες. Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι έρευνες των αξιωματικών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για να βάλουν στο χέρι το κύκλωμα που κρύβεται από πίσω συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.