ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ έβρισε και απείλησε επιβάτη του λεωφορείου (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ έβρισε και απείλησε επιβάτη του λεωφορείου (βίντεο)

Έντονο επεισόδιο είχε ένας οδηγός του ΟΑΣΘ με έναν επιβάτη αστικού λεωφορείου, επειδή του έκανε παρατήρηση, τον οποίο και έβρισε με πολύ άσχημο τρόπο.

Διάφοροι επιβάτες, μαζί και αυτός που δέχτηκε την υβριστική «επίθεση» από τον οδηγό του ΟΑΣΘ, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών.

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου. Στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός να ξεστομίζει απίστευτες βρισιές εναντίον επιβάτη. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα τον δείρει!

«Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησα στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.