ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Zάκυνθος: Μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 9χρονο

Zάκυνθος: Μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 9χρονο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τροχαίο λίγο μετά τις 14:30 στην περιοχή του παλιού Νοσοκομείο στα Καμίνια Ζακύνθου, καθώς ένα μηχανάκι παρέσυρε ένα 9χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 9χρονος έπαιζε με την μπάλα του, όταν αυτή βγήκε στο δρόμο κι έτρεξε να την πάρει. Την στιγμή εκείνη ένα μηχανάκι που περνούσε από το σημείο, παρέσυρε το άτυχο παιδί με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη – χωρίς αποτέλεσμα – να το κρατήσουν στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Ζακύνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.