
Τα… επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι ίδια σε όλες τις περιοχές» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα.
Μια εβδομάδα παράταση του lockdown στην Αττική ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην συνέχεια, επισημαίνοντας ότι από την Δευτέρα 1η Μαρτίου οι εργοδότες θα πρέπει να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενους με νέες βεβαιώσεις έως τις 8 Μαρτίου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Τσικνοπέμπτη επισημαίνοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα στις μετακινήσεις, δηλαδή θα ισχύουν κανονικά τα SMS και οι 6 κωδικοί.
«Για την Τσικνοπέμπτη ισχύει ό,τι ισχύει και τις υπόλοιπες ημέρες. Δεν θα υπάρχει διαφοροποίηση στα υφιστάμενα μέτρα. Ας περάσουμε την Τσικνοπέμπτη σε στενό κύκλο, ας περιοριστούμε στους ανθρώπους που έχουμε στενή επαφή, για να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού» επισήμανε χαρακτηριστικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.