ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Andreas Rigo: Η οικογένεια του ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο του – «Ποτέ δεν θα έβαζε κόντρες»

Andreas Rigo: Η οικογένεια του ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο του – «Ποτέ δεν θα έβαζε κόντρες»

Ερώτημα δίχως απάντηση παραμένει ο τρόπος με τον οποίο ο YouTuber Andreas Rigo και ο 24χρονος φίλος του βρήκαν τραγικό θάνατο.

Οι οικογένειες και οι φίλοι του Antrea Rigo ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει την απώλεια των ανθρώπων τους… Δύο απώλειες που συνοδεύονται ένα μεγάλο ερώτημα: Πως δύο τόσο ικανοί οδηγοί (σ.σ ειδικά ο πρώτος) βρήκαν έναν τέτοιο τραγικό θάνατο;

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως οι δύο νεαροί είχαν επιχειρήσει να κάνουν ένα παράτολμο κόλπο στον περιφερειακό δρόμο του Αιγάλεω, πηγαίνοντας αντίθετα και περνώντας ο ένας δίπλα από τον άλλον.

Κάτι που ωστόσο σχεδόν αμέσως άρχισαν να διαψεύδουν τόσο οι συγγενείς, όσο και οι φίλοι του, καθώς γνώριζαν πως δεν ήταν λάτρεις τέτοιων ενεργειών. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που θα εμπλεκόταν και άλλο άτομο.

Μπορεί να του άρεσαν οι περίτεχνες ενέργειες με την μηχανή του, ωστόσο κόντρες και τέτοιες κινήσεις, ουδέποτε ήθελε να τις κάνει. Ήταν πάντα αντίθετος…

Ερωτηματικό το πως έγινε

Μιλώντας στο Star, ο αδελφός του 31χρονου είπε: «Ψάχνουμε απαντήσεις για το πως έγινε η μετωπική. Ακριβώw πως, δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Περιμένουμε και την τροχαία. Ακόμα βασανιζόμαστε για το τί ακριβώς έγινε. Ακόμα περιμένουμε ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει μέσα ή θα τον δούμε να περνάει από την μηχανή».

Μάλιστα στα σενάρια για κόντρες, απάντησε: «Ποτέ δεν έβαζε κόντρες ο Αντρές. Δεν τις ήθελε, δεν του άρεσε αυτό. Ήθελε να κάνει τα δικά του. Πάντα με ασφάλεια, με συνοδεία και χωρίς να βάλει σε κίνδυνο κανέναν».

Θα ορίσουν πραγματογνώμονα

Η οικογένεια του Andrea Rigo θα ορίσει πραγματογνώμονα, καθώς από το περιστατικό δεν υπάρχουν στοιχεία. Ούτε video από κάμερες, ούτε μάρτυρες…

Ο Αντώνης Σακαρούδης που είναι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του 31χρονου δήλωσε: «Ο Αντρέας ήταν ένας πάρα πολύ ικανός οδηγός. Πάντα φορούσε κράνος. Είναι αδιανόητο ένας τόσο ικανός να κάνει μετωπική, όπως ισχυρίζονται, με κόντρες… Κάτι που η οικογένεια και εγώ αποκλείουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.