Βίντεο: Έφοδος των δυνάμεων ασφαλείας κατά οικογενειών στο άλσος Νέας Σμύρνης – Κτυπούν πολίτες με γκλόμπ!

Βίντεο: Έφοδος των δυνάμεων ασφαλείας κατά οικογενειών στο άλσος Νέας Σμύρνης – Κτυπούν πολίτες με γκλόμπ!

Οι αρχές ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή στο Άλσος Νέας Σμύρνης κυνηγώντας πολίτες που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να τους επιβάλουν «πειθαρχία στο lockdown» χωρίς να υπάρχει καμία παραβίαση από την πλευρά των πολιτών!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ομάδα αστυνομικών επέβαλλε πρόστιμο σε μια οικογένεια (!) που καθόταν απλά σε ένα παγκάκι για να ξεκουραστεί από την βόλτα της, με την αιτιολογία ότι «Η κυβέρνηση απαγορεύει στους πολίτες να κάθονται όταν βγαίνουν εκτός οικίας»!

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί, φωνάζοντας κατά των Αστυνομικών «Τι κάνετε εκεί» και «Τι πράγματα είναι αυτά, δεν ντρέπεστε;».

Οι «μικροί ήρωες» του Μ.Χρυσοχοΐδη αντέδρασαν και με επίδειξη και χρήση των γκλομπ άρχισαν να κυνηγούν τον κόσμο μέσα στο Άλσος!

Μάλιστα κυνήγησαν και ένα νεαρό ο οποίος τραβούσε βίντεο με την αδικαιολόγητη αστυνομική βία.

Ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς να ζητούν και ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίες επέδραμαν κρατώντας όπλα.

Το κυνηγητό των πολιτών και ο ξυλοδαρμός του πολίτη όμως προκάλεσε μία μία εξέγερση στην πόλη. Εκτός από επτά προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα πυκνώνουν την παρουσία τους στην πόλη, καθώς από κάθε γειτονιά της Νέας Σμύρνης, ξεσηκώνονται κάτοικοι και βγαίνουν στους δρόμους.

https://twitter.com/Epimenoume/status/1368559685079605249

https://twitter.com/dpdora/status/1368554821289140227

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.