ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε δίκη παραπέμπεται ο Πακιστανός που βίασε 11χρονη στην Κάρπαθο

Σε δίκη παραπέμπεται ο Πακιστανός που βίασε 11χρονη στην Κάρπαθο

Ο 25χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, παραπέμπεται σε δίκη.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη, στην Κάρπαθο, τον περσινό Απρίλιο, έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος και η προφυλάκισή του στα Γρεβενά έχει παραταθεί μέχρι την 25η Οκτωβρίου.

Η καταγγελία για το αδίκημα προήλθε από τη μητέρα της 11χρονης, και ακολούθησε η σύλληψη του δράστη.

Η 11χρονη, την ημέρα της καταγγελίας, εντοπίστηκε να βγαίνει από διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στην οικία όπου διαμένει ο Πακιστανός.

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της ότι είχε βρεθεί ξανά με τον κατηγορούμενο στην οικία του, ο οποίος την είχε φιλήσει επανειλημμένως στο στόμα και την είχε εξαναγκάσει σε τέλεση ασελγούς πράξης.

Την πρώτη φορά, το παιδί ήταν γυμνό από την μέση και πάνω και ο κατηγορούμενος την φίλησε και την θώπευσε στο στήθος, ενώ ενήργησε και ασελγή πράξη.

Ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη, ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Σε καταθέσεις μαρτύρων υποστηρίζεται ότι ο Πακιστανός γνωρίστηκε με την 11χρονη έξω από δημοτικό σχολείο.

Επίσης, η αδελφή της είχε κάνει παρατήρηση στον Πακιστανό να μην πλησιάζει το παιδί και εκείνος είχε επιχειρήσει να ανοίξει συζήτηση μαζί της.

Φέρεται να προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος όταν φίλησε το παιδί στην πρώτη τους συνάντηση εκείνο τρόμαξε και έφυγε.

Την δεύτερη φορά το παρέσυρε λέγοντάς του ότι ήθελε να την κεράσει ένα αναψυκτικό.

Περιγράφεται, πάντως, σε κατάθεση ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους έγιναν με την χρήση βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.