ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Αυτά είναι τα δύο αδέρφια που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι (φώτο)

Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Αυτά είναι τα δύο αδέρφια που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι (φώτο)

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Μακρινίτσα του Βόλου, όταν δύο νεαρά αδέλφια έχασαν την ζωή τους έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι, με μαχαίρι.

Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, που αρχικά έφυγε με το αυτοκίνητό του, έχει ήδη συλληφθεί.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης και φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Επίσης, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι, είχε αποκτήσει και παιδάκι, το οποίο τώρα, δυστυχώς, έμεινε ορφανό από την μητέρα του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.