ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λαμία: Στην φυλακή οδηγήθηκε ο φυγόποινος διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη

Λαμία: Στην φυλακή οδηγήθηκε ο φυγόποινος διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας, διέταξε τον εγκλεισμό ενός Έλληνα που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε σωφρονιστικό κατάστημα, ώστε να εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο φυγόποινος υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών, 11 μηνών και 26 ημερών, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας.

Φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Πάτρα και Αίγιο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών παραπέμφθηκε ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή και απόπειρα κλοπής από κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Αίγιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.