Πότε θα σταματήσει η αποστολή SMS στο 13033;

Πότε θα σταματήσει η αποστολή SMS στο 13033;

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό το SMS 13033 οδεύει προς… κατάργηση καθώς το άνοιγμα της εστίασης την Τρίτη στις 4 Μαΐου, αρχικά σε εξωτερικούς χώρους και ο τουρισμός όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, την Παρασκευή στις 14 Μαΐου, το καθιστά αχρείαστο.

Συνεπώς, φαίνεται πως στόχος της κυβέρνησης είναι μαζί με το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού να καταργηθεί και το SMS στο 13033.

Στην Ελλάδα φέτος αναμένονται από τον Μαΐου εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι και θα κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, και όπως είπε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είναι δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες.

Τέλος μαζί με την κατάργηση του SMS στο 13033 αναμένεται να καταργηθεί και η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ποιοι εξετάζεται να έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για Πάσχα στο χωριό

Το πλάνο είναι Πάσχα στο χωριό με self test και μία μόνο μετακίνηση αποκλειστικά για το χωριό.

Οι τρεις ομάδες πληθυσμού που ενδεχομένως λάβουν το πράσινο φως για πέρασμα από τα διόδια για Πάσχα

• Αυτοί που έχουν υποβληθεί σε self test και έχουν αρνητική βεβαίωση από την πλατφόρμα.

• Αυτοί που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και έχουν πάρει τη σχετική πιστοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Αυτοί που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και έχουν αναρρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.