ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κορωνοπάρτι» στο ΚΥΤ Φυλακίου με χορούς και ποτά (βίντεο)

«Κορωνοπάρτι» στο ΚΥΤ Φυλακίου με χορούς και ποτά (βίντεο)

Στην ώρα που οι κάτοικοι του Έβρου βρίσκονται στα «κάγκελα» για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου ο διοικητής Κωνσταντίνος Δημητριάδης συμμετείχε σε «κορωνοπάρτι» μαζί με τους εργαζομένους, το γλέντι πραγματοποιήθηκε την φετινή Τσικνοπέμπτη.

Σε εποχή κορωνοϊού και εφαρμογής μέτρων αποφυγής διάδοσης του, με απαγόρευση παρόμοιων συναθροίσεων και επιβολή προστίμων ακόμα και για συγκέντρωση ελάχιστων ανθρώπων, ο κ.Δημητριάδης ενημέρωσε τους εργαζόμενους, μόνιμους συμβασιούχους και απασχολούμενους στις διάφορες ΜΚΟ, ότι στον χώρο των διοικητικών υπηρεσιών θα γίνει εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη.

Δεκάδες άτομα λοιπόν, πάνω από 40, άλλα φορώντας μάσκες και τα περισσότερα όχι, αρκετοί να τις έχουν κατεβασμένες, διασκέδασαν με χορούς, τραγούδια, φαγητό και ποτά.

Ο ίδιος ο διορισμένος από την Κυβέρνηση Διοικητής του ΚΥΤ Φυλακίου Κωνσταντίνος Δημητριάδης, καθόταν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και χαμογελαστός παρακολουθούσε τους εργαζόμενους στις δομές φιλοξενίας να διασκεδάζουν, χωρίς να τηρείται φυσικά κανένα μέτρο προφύλαξης για το κορωνοϊό.

Μάλιστα κάποιοι από τους παρόντες κατέγραψαν την εκδήλωση με τα κινητά τους, αλλά τους ζητήθηκε να μην ανεβάσουν τίποτε στα social media για να μην έχει προβλήματα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο Διοικητής, που δεν θα έπρεπε να επιτρέψει αυτό το «κορωνοπάρτι» στον χώρο που είναι ο βασικός υπεύθυνος.

Το Evros-news.gr δημοσίευσε βίντεο, αποφεύγοντας αποφεύγοντας όμως να δείξει τα πρόσωπα των εργαζομένων, γιατί ακόμα και αν κάποιος είχε τις αντιρρήσεις του, Διοικητή Δημητριάδη παρόντος, πάσα αντίρρηση παυσάτω.

Μάλιστα όπως τονίζει το ΜΜΕ στη διάθεση του είχε το κανονικό βίντεο στο οποίο διακρίνεται όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο Διοικητής του ΚΥΤ Φυλακίου σε κατάσταση… ευθυμίας να το διασκεδάζει στο κορωνοπάρτι.

Πάντως παράνομοι μετανάστες και αστυνομικοί δεν συμμετείχαν στους χορούς, τα τραγούδια και οινοποσία, αφού οι δεύτεροι επιτηρούσαν τους πρώτους στους χώρους που βρίσκονται.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.