Βούλα: Αλλοδαπός πήγε να βιάσει 23χρονη κοπέλα – Τον έβγαλε βίντεο τη στιγμή της επίθεσης

Βούλα: Αλλοδαπός πήγε να βιάσει 23χρονη κοπέλα – Τον έβγαλε βίντεο τη στιγμή της επίθεσης

Μία 23χρονη κοπέλα από τη Βούλα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ένας αλλοδαπός προσπάθησε να τη βιάσει, παρόλα αυτά η κοπέλα κατάφερε να τον καταγράψει σε βίντεο με το κινητό της.

Σύμφωνα με ανάρτηση του αδερφού της στο Facebook, η φοιτήτρια του ΑΠΘ περπατούσε στην οδό Αρκαδίου στη Βούλα, στις 10.15 το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο της.


Τότε, ένας μελαμψός άνδρας ύψους 1,60 – 1,65, την πλησίασε μιλώντας της αγγλικά και κάνοντάς της σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου. Την έριξε κάτω!

Η 23χρονη κοπέλα κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της, βγάζοντας σε βίντεο την στιγμή της επίθεσης.

Όπως αναφέρεται, παρόμοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στην περιοχή. Ο συγκεκριμένος πλησιάζει συνεχώς κοπέλες και δεν θα αργήσει να γίνει το κακό αν δεν επιληφθούν του θέματος οι αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.