ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη ο κατηγορούμενος για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη – Ακολούθησε κοπέλα «με το μόριό του έξω»

Συνελήφθη ο κατηγορούμενος για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη – Ακολούθησε κοπέλα «με το μόριό του έξω»

Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Ο ίδιος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα.

Στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης κλήθηκε και η νεαρή κοπέλα που τον αναγνώρισε, ότι είναι το άτομο που επιχείρησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά ενώ επέστρεφε σπίτι της. Η κοπέλα, την οποία είχε βάλει στο μάτι ο περίεργος άνδρας, την ακολούθησε 300 μέτρα από το τραμ.

Ποιος είναι ο 22χρονος

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Η αστυνομία κατάφερε να αξιοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ κάθε πληροφορία που έφτασε στην κατοχή της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης προχώρησαν στην προσαγωγή του 22χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από την νεαρή κοπέλα.

Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα της κοπέλας αναγνώρισε τον δράστη από κάποιο στέκι που σύχναζε και στη συνέχεια τον υπέδειξε στην αστυνομία, όπου με τη σειρά της τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχει κάνει ανάλογες πράξεις σε βάρος και άλλων γυναικών.

Στο πλευρό του έχει συνεχώς τον πατέρα του, έχουν ξεκινήσει έρευνα για καταγγελίες περιστατικών που προσομοιάζουν με εκείνο της Νέας Σμύρνης για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά μια σεξουαλική παρενόχληση που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό εναντίον δύο ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ακόμη «φωτιά» έχει πάρει το προφίλ του 22χρονου σάτυρου στο Facebook, με πολλούς χρήστες να τον λούζουν με διάφορα επίθετα, σε περισσότερα από 600 σχόλια μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Η ίδια σοκαρισμένη, μιλώντας σε ιστοσελίδα αποκάλυψε: «Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30. Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει. Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.