Πρωτοφανές περιστατικό στην Ελευθερούπολη: Σορός εκλάπη από τάφο – Τι συνέβη; (βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στην Ελευθερούπολη: Σορός εκλάπη από τάφο – Τι συνέβη; (βίντεο)

Ένας γεγονός που δεν έχει ξαναγίνει σημειώθηκε στην Ελευθερούπολη όταν άνοιξαν το μνήμα στο οποίο είχε ταφεί πρόσφατα ένας άνδρας, πήραν τη σορό και γέμισαν το φέρετρο με άχυρα.

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε στην αρχή το kavalanews, όπως υποστήριξαν άνθρωποι από τον Δήμο Παγγαίου, οι συγγενείς πήγαν για να κάνουν τα εννιάμερα, είδαν τα χώματα ανακατεμένα και αποφάσισαν να ανοίξουν τον τάφο.

Όταν έσκαψαν και άνοιξαν το φέρετρο, βρήκαν μέσα άχυρα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή για το άνοιγμα του τάφου.

Η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή

Από την αρχή υπήρχε η εικασία πως η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή καθώς δεν ήταν η καταγωγή του νεκρού από την Ελευθερούπολη αλλά της συζύγου του.

Τελικά η σορός εντοπίστηκε. Όπως αναφέρεται, βρέθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας όπου και θάφτηκε. Μάλιστα, ειδοποιήθηκαν από χθες το απόγευμα, εισαγγελέας και Αστυνομία να ανοιχτεί ο τάφος για να διαπιστωθεί αν είναι όντως θαμμένος εκεί όπου κατοικεί στενός συγγενής του.

Υπήρχε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας για το πού θα γίνει η ταφή του ηλικιωμένου. Ο γιος και τα παιδιά του κατοικούν στη Δράμα, ενώ εκείνος ήταν κάτοικος του δήμου Παγγαίου. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.