ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης στο Αιγάλεω – Βρέθηκε στα σκουπίδια το κινητό της (φωτο)

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης στο Αιγάλεω – Βρέθηκε στα σκουπίδια το κινητό της (φωτο)

Την 15χρονη Aσημίνα που εξαφανίστηκε από το Αιγάλεω Αττικής αναζητά η οικογένειά της και μετά από αίτημά της, το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ανήλικης.

Τελευταία φορά εθεάθη να κινείται στην περιοχή του Αιγάλεω. Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαΐου. Εδώ και τρεις ημέρες είναι άγνωστο πού βρίσκεται και η αγωνία για την τύχη της χτυπάει «κόκκινο».

Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Η οικογένειά της παρακαλεί όποιος έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, 1160000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κινητό της 15χρονης βρήκαν οι γονείς της στα σκουπίδια στην οδό Μαρμαρά. Έκκληση για τον ταχύτερο εντοπισμό της έκανε και ο πρόεδρος του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιανόπουλος. «Υπάρχουν γνώσεις που η αστυνομία ερευνά για έναν ενήλικο και συνεργούς που ενδεχομένως την έχουν εγκλωβίσει σε χώρο που δεν μπορεί να βρεθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.