Πολίτες επιτέθηκαν στον Κ.Μητσοτάκη στη Θεσ/νίκη – Κρύφτηκε στο υπερπολυτελές τζιπ του! (βίντεο)

Πολίτες επιτέθηκαν στον Κ.Μητσοτάκη στη Θεσ/νίκη – Κρύφτηκε στο υπερπολυτελές τζιπ του! (βίντεο)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 19.35): Τη λαϊκή οργή και τα αποτελέσματα των πολιτικών του «γεύτηκε» πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πλέον έχει «χτυπήσει» αντιδημοφιλία μνημονιακών πρωθυπουργών, με ομάδα πολιτών να του επιτίθεται με άγριες διαθέσεις.

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών Χρύσανθου εκ Τραπεζούντος για την γενοκτονία των Ποντίων, όμως όλοι όσοι βρίσκονταν στην τελετή αντιλήφθηκαν μία «ψύχρα» σαν να προτιμούσαν οι παρευρισκόμενοι να μην βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα μικρό «τουρ» στην Καλαμαριά που θύμισε περιοδεία… Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού ήρθε αντιμέτωπος με παγωμένα χαμόγελα και «καταναγκαστικές» χειραψίες, αφού οι πολίτες ήταν ψυχροί μαζί του με τους περισσότερους να του γυρίζουν την πλάτη.

Μετά επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Καλαμαριάς όπου συνέβη και το επεισόδιο.

Κατά την αποχώρηση του ετερόκλητη ομάδα πολιτών αιφνιδίασε τόσο τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και τη φρουρά του και πλησίασαν διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει φέρει στην Ελλάδα και τον «τυφώνα» που έρχεται στα εργασιακά.

Η ασφάλεια του, βλέποντας πως δεν μπορεί να τους συγκρατήσει, τον φυγάδεψε άρον-άρον στο υπερπολυτελές τζιπ του.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωνές των ανδρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού που φώναζαν «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ» στον οδηγό του «πρωθυπουργικού» αυτοκινήτου. Η συνοδεία του θύμιζε για άλλη μια φορά Αφρικανό δικτάτορα, καθώς ήταν πολυάριθμη και περιλάμβανε υπερπολυτελή τζιπ.

Σημειώνουμε ότι πριν λίγες ημέρες η ασφάλεια του πρωθυπουργού τραμπούκισε μία γυναίκα στην Τήνο επειδή «τόλμησε» κι έβγαλε φωτογραφία τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του να αποχωρούν με ελικόπτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.