ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 60χρονος για ναρκωτικά και όπλα

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 60χρονος για ναρκωτικά και όπλα

Οι Αρχές στη Ζάκυνθο, συνέλαβαν έναν 60χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 479,4 γραμμαρίων, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 523 γραμμάριων.

Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν όπλα: Δύο περίστροφα διαμετρήματος 357 MAGNUM, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65mm και επτά σφαίρες διαμετρήματος 357 MAGNUM, είκοσι τέσσερις σφαίρες διαμετρήματος 38 SPECIAL, είκοσι πέντε σφαίρες διαμετρήματος 9mm και μία διαμετρήματος 380 ΑUTO.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 60χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με χρήση πυροβόλου όπλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.