ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Ιερέας σκότωσε γάτα και καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αδιαθεσία

Βόλος: Ιερέας σκότωσε γάτα και καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αδιαθεσία

Ένας 88χροος ιερές που σκότωσε μία γάτα και την πέταξε στα σκουπίδια την περασμένη Κυριακή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Σημειώνεται πως τον ιερέα είδε ένας νεαρός που ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας, με την κατηγορία της ζωοκτονίας.

Ακόμη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Καθώς ο άνδρας βρισκόταν στο τμήμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του θα απολογηθεί μετά το εξιτήριό του ή εφόσον διαρκέσει η νοσηλεία του, ο ανακριτής θα λάβει την απολογία του στην κλινική, όπου νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.