Γλυκά Νερά: Ο πιλότος θέλει την επιμέλεια της κόρης του! – «Έχω μετανιώσει»

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος θέλει την επιμέλεια της κόρης του! – «Έχω μετανιώσει»

Ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε χθες τη δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν, σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να ζητήσει την επιμέλεια της κόρης που είχε μαζί με την Καρολάιν, καθώς δηλώνει «μετανιωμένος»!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που ανέλαβε την εκπροσώπησή του, Βασίλη Σπύρου, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη και την στάση που κράτησε, ενώ ταυτόχρονα ζητάει την τιμωρία του.

Μάλιστα δήλωσε ότ, ο εντολέας του δηλώνει… συγκλονισμένος και ξαλαφρωμένος από την ομολογία του. Όπως ανέφερε μάλιστα, ο κατηγορούμενος δεν είναι σε καλή κατάσταση και ζήτησε να προθεσμία να απολογηθεί για την Τρίτη 22 Ιουνίου.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι ο πιλότος χθες φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινηθούν διαδικασίες για να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού του, όταν αποφυλακιστεί, αμέσως μετά την ομολογία του!

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 33χρονος τοποθέτησε την 11 μηνών κόρη του πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας της, της άτυχης Καρολάιν.


(Αρχικό κείμενο 11:53) Η ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας εναντίον του περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα τα κακουργήματα είναι:

-Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
-Κακοποίηση ζώου

Τα πλημμελήματα είναι:

  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
  • ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.
    Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται:
  • ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας:

  • του τρόπου που σκότωσε την Καρολαιν
  • παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές

«Ήθελε να τον χωρίσει»

Μετά την παραδοχή της πράξης του πιλότου, ήρθαν στην επιφάνεια στοιχεία για την κατάσταση που επικρατούσε στη μονοκατοικία και τις σχέσεις του ζευγαριού, οι οποίες στα μάτια των συγγενικών τους προσώπων ήταν άριστες.

Μόνο η στενή φίλη της άτυχης Καρολάιν γνώριζε τα προβλήματα στο γάμο της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, της είχε εκμυστηρευτεί ότι σκόπευε να χωρίσει.

«Ήταν η πρώτη που είχε μάθει (σημ: από την Καρολάιν) ότι ήθελε να χωρίσει, προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν το ήθελε. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο», τόνισε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” φίλη των δύο οικογενειών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ySnVSgHR-xQ&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Η Αναστασία, η φίλη της Καρολάιν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, από τη στιγμή που έμαθε ότι δράστης είναι ο σύζυγός του θύματος, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία. «Έκλαιγε συνέχεια και η μητέρα της προσπαθούσε να την συνεφέρει» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανένας δεν το περίμενε. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος», κατέληξε η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί νομική εκπροσώπηση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος φέρεται στην κατάθεσή του να είπε τα εξής:

«Ηταν εν βρασμώ ψυχής. Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες. Είχε εμμονές ζήλειας. Είχαμε έναν ακόμη έντονο καυγά από νωρίς εκείνο το απόγευμα. Όταν πήγα στη σοφίτα μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και το σπίτι. Με έσπρωξε και μετά άφησε απότομα και με δύναμη το παιδί στην κούνια.

Εκείνο άρχιζε να κλαίει. Εκνευρίστηκα, της επιτέθηκα και πίεσα το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι ή το στρώμα. Δεν ξέρω πόση ώρα. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, άρχισα να σκέφτομαι το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Αποφάσισα να το καλύψω και τα σκηνοθέτησα όλα. Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα και έβαλα την μπλούζα στο λαιμό της και κοντά στο στόμα» φέρεται να υποστηρίζει στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είπε «Εντάξει, εγώ το έκανα» στη ΓΑΔΑ, ο Αναγνωστόπουλος ρώτησε τις Αρχές ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να κινηθούν άμεσα για να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης του, όταν αποφυλακιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.