ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε άλλο πλανήτη ο Μ.Χρυσοχοϊδης που… αυτοαποθεώνεται: «Η εγκληματικότητα ήταν πρόβλημα μέχρι το 2019» (upd)

Σε άλλο πλανήτη ο Μ.Χρυσοχοϊδης που… αυτοαποθεώνεται: «Η εγκληματικότητα ήταν πρόβλημα μέχρι το 2019» (upd)

(Αρχικό κείμενο 13:21) Σε άλλο πλανήτη φαίνεται πως βρίσκεται ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος την ώρα που η εγκληματικότητα καλπάζει βρήκε ευκαιρία για αυτοαποθεωθεί επειδή η ΕΛ.Α.Σ έπιασε τον Χρήστο Παππά μετά από… 9 μήνες, ενώ αυτός είχε αποδράσει και κρυβόταν στα 1000 μέτρα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα παρουσίασε τη σύλληψη αυτή ως… «επιτυχία». Είναι σαν να βάζει κάποιος φωτιά στο σπίτι του μετά να τη σβήνει αφού έχει κάψει σαλόνι και κρεβατοκάμαρα να βγαίνει και να κάνει τον ήρωα. Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. θα ήταν ο Παππάς να μην είχε αποδράσει.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην εγκληματικότητα σε παρελθοντικό χρόνο λέγοντας πως αυτή ήταν μάστιγα μέχρι το… 2019.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκλήματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

«Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε εμείς εδώ, η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη -η Ελληνική Αστυνομία- κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δηλαδή τώρα σύμφωνα με τον υπουργό η εγκληματικότητα δεν είναι μάστιγα; Το κέντρο της Αθήνας είναι ασφαλές;

Γιατί ο βουλευτής Α’Αθήνας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει εκφράσει εντελώς διαφορετική άποψη με τον υπουργό ουκ ολίγες φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.