ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κούγιας για τον 17χρονο Ρομά από τη Βοιωτία: «Το βίντεο της καταδίωξης είναι μονταρισμένο»

«Θα το δημοσιεύσω σήμερα ολόκληρο»

Α.Κούγιας για τον 17χρονο Ρομά από τη Βοιωτία:  «Το βίντεο της καταδίωξης είναι μονταρισμένο»

Ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού που κατηγορείται για τον θάνατο του ανήλικου Ρομά στη Βοιωτία, δήλωσε το βράδυ της Τρίτης (15/11) πως «το βίντεο της που κυκλοφόρησε είναι μονταρισμένο».

Κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στο One Channel, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως, διαβάζοντας την δικογραφία διαπίστωσε ότι ο 17χρονος δεν ήταν Ρομά, και εξέφρασε την απορία του γιατί βγαίνουν ομάδες Ρομά στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατό του. Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά της Αστυνομίας που δεν το έχει ήδη διευκρινίσει με ανακοίνωσή της.

Επίσης ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και δείχνει την καταδίωξη του 17χρονου είναι μονταρισμένο, λέγοντας πως είναι διπλάσιας χρονικής διάρκειας.

«Από αυτό που κυκλοφόρησε έχει κοπεί η συγκλονιστική αντίδραση του αστυνομικού, που φανερώνει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί». Αυτός που το έδωσε στη δημοσιότητα, το έχει πετσοκόψει» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε λέγοντας πως μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο αδερφός του θύματος και δύο ακόμα κορίτσια, οι οποίοι επίσης δεν ήταν Ρομά ενώ επικαλούμενος την κατάθεση του αδερφού του 17χρονου δήλωσε πως το θύμα ακούμπησε το όπλο του αστυνομικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.