ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι – Φαρμακοποιός: «Η 28χρονη έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές – Ξεψύχησε ακαριαία»

«Μου ζήτησαν τα παιδιά και έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό»

Άγιοι Ανάργυροι – Φαρμακοποιός: «Η 28χρονη έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές – Ξεψύχησε ακαριαία»

Η φαρμακοποιός που έλεγξε το σφυγμό της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, το πρωί της Πέμπτης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «η κοπέλα έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές, ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία».

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές καθόλου. Εγώ αυτό που μου ζήτησαν οι αστυνομικοί έκανα, ζήτησαν αιμοστατικές γάζες, γάντια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες. Με τόσες μαχαιριές, τι να σταματήσεις;

Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε. Μου ζήτησαν τα παιδιά και έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό. Μου το ζητήσανε, εγώ ψηλάφισα στο λαιμό και δεν είχε η κοπέλα.

Όλες οι μαχαιριές θεωρώ… Η κοπέλα ήταν μπρούμητα, δεν είδα πού ήταν, αλλά από το αίμα… η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές. Ήταν ξαπλωμένος. Δεν είδα, δεν πλησίασα τον δράστη», είπε αρχικά.

«Ήταν η κυρία, η οποία είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω ακριβώς τη θέση της, η οποία έκλαιγε στην κυριολεξία. Εγώ βγαίνοντας για να φύγω άκουσα που φώναζε για την κοπέλα “Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ”. Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω μία πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό, να ήταν το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο το αίμα που έφυγε γρήγορα που δεν ξέρω εάν θα προλάβαιναν το παραμικρό», ανέφερε η φαρμακοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.