ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι – Γείτονας 28χρονης: «Ο 39χρονος σταματούσε, κοιτούσε την πόρτα της κοπέλας και έφευγε»

«Δυστυχώς η αστυνομία δεν είναι επαρκής - Να μην πω και καθόλου»

Άγιοι Ανάργυροι – Γείτονας 28χρονης: «Ο 39χρονος σταματούσε, κοιτούσε την πόρτα της κοπέλας και έφευγε»

Γείτονας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το  ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αποκάλυψε πως ο δράστης «σταματούσε, κοιτούσε την πόρτα της κοπέλας και έφευγε».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ιστοσελίδα ανέφερε πως «ήταν ήσυχη όποτε την έβλεπα. Πέρναγε συνέχεια με το κεφαλάκι της σκυφτό κάτω. Φαινόταν καλός άνθρωπος, δεν έδειχνε κάτι, ότι φοβάται. Είχα ακούσει ότι δούλευε σε σπίτια. Προτού να γίνει αυτό το συμβάν είχε έρθει με ένα παλικάρι».

«Τον δολοφόνο τον είδα μια, δύο φορές με ένα άσπρο σκουτεράκι. Γύρω στις 12:00 το πρωί ερχόταν πάντα. Η κοπέλα αυτή δεν έβγαινε ποτέ έξω, μόνο όταν πήγαινε στη δουλειά και γύριζε. Συνήθως τα απογεύματα πιο πολύ. Πέρναγε αλλά που να ξέρεις ο κάθε ένας τι καπνό φουμάρει, δεν μπορεί να το ξέρεις», συνέχισε ο γείτονας της Κυριακής.

Στη συνέχεια, ο γείτονας ανέφερε: «Δεν τους είδα ποτέ να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν τους είχα δει τουλάχιστον εγώ. Κοιτάξτε να δείτε, προφανώς αυτό το συμβάν που είχε γίνει εκεί πέρα, μας έδειχνε ότι την παρακολουθούσε την κοπέλα τελικά.

Σταματούσε, κοιτούσε την πόρτα της κοπέλας αρκετές φορές, καθόταν λίγο και έφευγε. Ήταν σκεπτικός πάντα».

«Σαν πατέρας έτσι και μου είχε πει κάτι η κόρη μου, δεν ξέρω πως θα φερνόμουνα. Έχω μεγάλη αδυναμία στα παιδιά μου και δεν μπορώ να αντέξω, να μου εκμεταλλεύονται τα παιδιά μου. Δυστυχώς η αστυνομία δεν είναι επαρκής. Να μην πω και καθόλου», κατέληξε ο γείτονας της 28χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.