ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι: «Καλό είναι να βάλει μια θηλιά και να κρεμαστεί» λέει ο πατέρας της 28χρονης για τον δράστη 

«Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία»

Άγιοι Ανάργυροι: «Καλό είναι να βάλει μια θηλιά και να κρεμαστεί» λέει ο πατέρας της 28χρονης για τον δράστη 

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο, πρώην σύντροφό της, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Τώρα μου λένε πως να την ντύσω; Με ρωτάνε να την ντύσουμε νυφούλα; Δεν τα ήξερα όλα αυτά. Ήξερα πως τσακωνόντουσαν, της έλεγα «”ο μπαμπας σε αγαπαέι πάντα”»

Είπε πως μεγάλωσε την Κυριακή και την αδερφή της σημειώνοντας με τρεμάμενη φωνή στον ΑΝΤ1 «κι έρχεται αυτός ο κερατάς, το καθίκι, ο τεμπέλης».

«Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλό είναι να βάλει μια θηλιά να κρεμαστεί να μην ξαναβγεί έξω», είπε για τον δράστη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.