ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης – «Δεν κατάλαβα ποιος μαχαίρωσε ποιον»

O εκφωνητής της Άμεσης Δράσης φαίνεται να μην έχει καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης – «Δεν κατάλαβα ποιος μαχαίρωσε ποιον»

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από την άγρια δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί!

Ενώ η κοπέλα του έλεγε και του ξαναέλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, ενώ τον ακούει να της φωνάζει, ακούει την κραυγή της την ώρα που την μαχαίρωνε και τον κόσμο να φωνάζει «την σκότωσε», ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης φαίνεται να μην έχει καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον!

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ντοκουμέντο του Mega.

Όλα αυτά, από το τηλέφωνο του θύματος που ακόμα κατέγραφε, ακόμα και μετά το θάνατο της κοπέλας.

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της!

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του:

«Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές»!

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.