ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ» – Πού στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών

«Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου»

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ» – Πού στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ», ο οποίος προσεγγίζει και ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο νεαρός, περίπου 25 με 30 ετών, παραμονεύει στο εσωτερικό των πολυκατοικιών και όταν δει τα θύματά του να μπαίνουν στο ασανσέρ, τους επιτίθεται.

Η 13χρονη που βίωσε τον εφιάλτη, μιλά αποκλειστικά στο MEGA και σοκάρει. «Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε και με ρώτησε… είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

Δύο μέρες μετά, ένα ακόμα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα του «δράκου» των ασανσέρ. Ο δράστης, με χρήση σωματικής βίας, ανάγκασε το κορίτσι να παραμείνει στο ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα ‘α’. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου το παιδί. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: ‘μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ’», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Οι κάτοικοι της περιοχής μετά από αυτά τα δύο περιστατικά, είναι πραγματικά τρομοκρατημένοι. Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον άνδρα που σκορπά τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια.

Το προφίλ του «δράκου των ασανσέρ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών και μέτριου αναστήματος. Στις δύο επιθέσεις που έχουν καταγγελθεί φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα.

Μιλά σπαστά Ελληνικά και Αγγλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.