ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρίνιο: Ένοικος πολυκατοικίας ξυλοφόρτωσε μαθητή που πήγε να πει τα κάλαντα

Ο 41χρονος άνδρας μήνυσε τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Αγρίνιο: Ένοικος πολυκατοικίας ξυλοφόρτωσε μαθητή που πήγε να πει τα κάλαντα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (05/01) στο Αγρίνιο, με έναν μαθητή να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν ένοικο πολυκατοικίας. 

Πιο συγκεκριμένα μεγάλη ένταση προκλήθηκε όταν τα τέσσερα παιδιά Γυμνασίου -δυο αγόρια και δύο κορίτσια- πήγαν να πουν τα κάλαντα σε μια πολυκατοικία, στην οποία φέρεται να έμενε ένας 41χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξυλοδαρμό ενός εκ των παιδιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ο ένοικος αυτός κατηγορείται πως βιαιοπράγησε έντονα σε βάρος του παιδιού, με αποτέλεσμα να μηνυθεί από τους γονείς του για πρόκληση σωματικής βλάβης και στη συνέχεια να συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι το παιδί, μετά το επεισόδιο, μετέβη και στο νοσοκομείο για τη διαπίστωση τραυμάτων στο κεφάλι.

Με μήνυση στη μήνυση «απαντά» ο 41χρονος – Τι υποστηρίζει

Ωστόσο, ο 41χρονος άνδρας μήνυσε επίσης τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας. Αρνήθηκε πως χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει ενώ από την πλευρά του αναφέρει πως οι ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια χτυπώντας τα με το τρίγωνο των καλάντων και παρατεταμένο χτύπημα, όπως είδε από την κάμερα του θυροτηλεφώνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ ο ένοικος της πολυκατοικίας κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.