ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν ανήλικοι που λήστεψαν 13χρονο

Τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον πατέρα του 13χρονου που είχε καταγγείλει τη ληστεία του παιδιού του

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν ανήλικοι που λήστεψαν 13χρονο

Πέντε ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ένα 13χρονο αγόρι το βράδυ της Τετάρτης στο Αγρίνιο και του άρπαξαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα άρωμα, συνολικής αξίας 160 ευρώ, πριν συλληφθούν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τον 15χρονο αρχηγό τους και στη συνέχεια τους πέντε ανήλικους συνεργούς του και κατά τις σωματικές έρευνες που τους έκαναν, βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον πατέρα του 13χρονου που είχε καταγγείλει τη ληστεία του παιδιού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ανήλικοι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε λόγω της μικρής τους ηλικίας και συνελήφθη μόνο ο 15χρονος με την κατηγορία της ληστείας. Εκεί, οδηγήθηκαν και οι μητέρες όλων των ανήλικων, που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.