ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγριος καυγάς στην Πέλλα: 28χρονος δάγκωσε και έκοψε το αφτί ντελιβερά 

Ο 28χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Άγριος καυγάς στην Πέλλα: 28χρονος δάγκωσε και έκοψε το αφτί ντελιβερά 

Ένας άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε δύο οδηγούς για την προτεραιότητα στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης στην Πέλλα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη όταν το θύμα, ένας 33χρονος διανομέας προϊόντων από τα Γιαννιτσά της Πέλλας, έκανε αντικανονική προσπέραση στο όχημα που οδηγούσε ένας 28χρονος από την Αλμωπία και εκείνος του ζήτησε το λόγο. Δεν άργησε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των δύο οδηγών και ο 28χρονος δάγκωσε και έκοψε το αφτί του 33χρονου, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Όμως, μήνυσε και εκείνος τον ντελιβερά καταγγέλλοντας ότι τον χτύπησε και τον εξύβρισε, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.