
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 16χρονος χθες, στο Άλσος Συγγρού, όπου δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τρεις αλλοδαπούς.
Με τραύμα στο δεξί πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το 16χρονο αγόρι, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Άλσος Συγγρού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24, το μεσημέρι της Πέμπτης, γύρω στις 13:30, τρεις νεαροί αλλοδαποί επιτέθηκαν σε βάρος του με σκοπό τη ληστεία. Το τραύμα προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από το τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμαρουσίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.