ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμπελόκηποι: Ιερέας ξυλοφόρτωσε την παπαδιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Την άρπαξε από το λαιμό και την χτύπησε στον τοίχο

Αμπελόκηποι: Ιερέας ξυλοφόρτωσε την παπαδιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Μια παπαδιά έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιερέα σύζυγό της στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στους Αμπελόκηπους, όταν ο 59χρονος ιερέας, που έχει παύσει να λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο, επιτέθηκε στην Πρεσβυτέρα του, μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών.

Όπως αναφέρει το MEGA, o ιερέας επέστρεψε στο σπίτι τους και φαίνεται ότι υπήρξε μια έντονη λογομαχία για ένα οικογενειακό ζήτημα.

Στη συνέχεια, την άρπαξε από το λαιμό και την χτύπαγε στον τοίχο μπροστά στα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα και με τη συνδρομή της αδερφής της και γειτόνων διακομίστηκε σε κλινική για να εξεταστεί η σοβαρότητα των τραυμάτων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.