ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναστάτωση στη Χαλκίδα: Νεαρός απειλούσε κόσμο στην παραλία και όταν του έκανε παρατήρηση η αστυνομία βούτηξε στη θάλασσα

Ο άντρας επέμενε να μην βγαίνει από τη θάλασσα και οι Λιμενικοί βούτηξαν και τον έβγαλαν έξω

Αναστάτωση στη Χαλκίδα: Νεαρός απειλούσε κόσμο στην παραλία και όταν του έκανε παρατήρηση η αστυνομία βούτηξε στη θάλασσα

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (21.06.2023) στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, πολίτης κατήγγειλε πως νεαρός παρενοχλούσε και απειλούσε κόσμο στην παραλία της Χαλκίδας.

Επιλήφθηκε η αστυνομία, η οποία και έκανε συστάσεις στον νεαρό. Αμέσως μετά, όμως, αυτός βούτηξε στα νερά του Ευβοϊκού στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

Οι ένστολοι προσπάθησαν να τον πείσουν να βγει από τη θάλασσα, αλλά αυτός παρέμενε ανένδοτος.

Αρχικά, κάποια ψαρόπλοια τον προσέγγισαν, ενώ πριν λίγα λεπτά κατέφθασε και σκάφος του Λιμενικού με τον άνδρα να κολυμπά ήδη στο ύψος της πιτσαρίας Diverso επί της παραλίας!

Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο, ενώ πολλοί πολίτες παρακολουθούν έκπληκτοι το περιστατικό.

Τελικά, μετά από 2,5 ώρες περίπου και καθώς ο άντρας επέμενε να μην βγαίνει από τη θάλασσα, Λιμενικοί βούτηξαν και τον έβγαλαν έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.