ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αναζητούσαν ληστή στα νησιά του Αιγαίου και τον βρήκαν να κάνει διάρρηξη στη Λαμία

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριών μηνών

Αναζητούσαν ληστή στα νησιά του Αιγαίου και τον βρήκαν να κάνει διάρρηξη στη Λαμία

Τον αναζητούσαν σε όλα τα νησιά του Αιγαίου οι αστυνομικοί επειδή είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, αλλά εκείνος βρισκόταν στη… Λαμία και προσπαθούσε να διαρρήξει σπίτια και μάλιστα μέρα-μεσημέρι! Όμως, τον εντόπισε περίπολος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο λόγος για έναν Έλληνα που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω όταν τρύπωσε σε ένα σπίτι από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα με σκοπό να κλέψει ό,τι μπορούσε. Όπως προέκυψε στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριών μηνών.

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και διέταξε τη φυλάκισή του σε κατάστημα κράτησης.

Κι άλλος φυγόποινος στη φυλακή

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών και πέντε μηνών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.