ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης βαφτισιμιάς του ο «Ξανθός μάγος»

Παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξεις

Απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης βαφτισιμιάς του ο «Ξανθός μάγος»

Ο «Ξανθός Μάγος», λίγες ημέρες πριν δικαστεί για ασελγείς πράξεις στην 16χρονη βαφτισιμιά του, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως κατηγορήθηκε άδικα.

Μάλιστα, παρόλο που κατηγορήθηκε για βιασμό απαλλάχτηκε από την εν λόγω κατηγορία, αφού το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκρινε πως δεν δύναται λόγω προβλημάτων υγείας να προβεί σε φυσιολογική σεξουαλική πράξη.

Παρ’ όλα αυτά, ο «Ξανθός Μάγος» παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξεις. Ο 79χρονος έμεινε για 5 μήνες στη φυλακή και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο «Ξανθός Μάγος» βιώνει και μια απώλεια καθώς έφυγε από τη ζωή του η σύζυγός του.

Ο ίδιος ξέσπασε στο T-live, υποστηρίζοντας: «Άδικα με κατηγόρησαν ρωτήστε στο χωριό. Ένας να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και δώσω 2.000 ευρώ. Εμείς δεν είχαμε επαφές. Τυπικά μόνο είχαμε σχέσεις.

Η γυναίκα μου της έπαιρνε κάνα δώρο. Και εγώ και η γυναίκα μου πήγαμε κανά δύο φορές στο σπίτι τους να δούμε πώς είναι τα πράγματα. Και κάποια στιγμή ενώ όλα πήγαιναν καλά, μου είπε “θέλω 2 χιλιάρικα για να πάρω ουσίες”. Της είπα ότι δεν έχω και πως και να είχα δεν θα της έδινα.

Ήρθε την άλλη μέρα και μου είπε πως αν δεν της δώσω τα λεφτά θα πάει στην αστυνομία και θα πει ότι της έβαλα στο ποτό ουσίες και ασέλγησα πάνω της. Εγώ δεν το πήρα σοβαρά. Σκέφτηκε πως επειδή είμαι επώνυμος θα φοβηθώ να μην ακουστώ και θα τα δώσω τα λεφτά».

Επιπλέον, ο Ξανθός Μάγος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε τίποτα μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του, με την αστυνομία να τον ενημερώνει για την καταγγελία λίγο πριν βγει στη σκηνή.

«Δούλευα στην Κύπρο στο θέατρο. Και με παίρνει ένας αστυφύλακας και μου λέει έχει ένα χαρτί να πας στην ανακρίτρια, δεν μου ανάφερε για την υπόθεση. Μου έκανε μόνο μια ερώτηση. “Ξανθέ μάγε κάνεις και παιδικές παραστάσεις;” “Ναι κάνω”, “α! προφυλακίζεσαι!”. Την ρώτησα για ποιο λόγο και μου είπε ότι θα το δείξει η τηλεόραση πόσες καταγγελίες θα έχω».

Ο Ξανθός Μάγος αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο έπειτα από πέντε μήνες που βρέθηκε στη φυλακή και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους περιμένοντας να δικαστεί.

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και θα αποδειχθεί. Ήδη το έχουν αποδείξει γι’ αυτό και με έβγαλαν. Με τη γυναίκα μου ήμασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν είχε ούτε ένα παράπονο. Θα έδινα τώρα δικαιώματα; Σε αυτήν την ηλικία; Αν είναι δυνατόν. Αν ήμουν ένας άνθρωπος πρόστυχος και ανώμαλος, θα είχα πόσες καταγγελίες. Δεν έχω ούτε μια» σημείωσε ο ταχυδακτυλουργός ο οποίος πρόσθεσε πως ήταν πολύ ευτυχισμένος με τη δουλειά του και έχει σκοπό να επιστρέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.