ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απάτη με τροχαία: 83χρονη στον Τύρναβο έστησε «ενέδρα» σε 59χρονη Βουλγάρα

Η ηλικιωμένη όταν διαπίστωσε την απάτη ειδοποίησε την Αστυνομία

Απάτη με τροχαία: 83χρονη στον Τύρναβο έστησε «ενέδρα» σε 59χρονη Βουλγάρα

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι συλλήψεις αλλοδαπών γυναικών, που πηγαίνουν να εισπράξουν χρήματα ή τιμαλφή από ηλικιωμένους οι οποίοι πέφτουν θύματα απάτης με δήθεν τροχαία ατυχήματα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μια 83χρονη γυναίκα από τον Τύρναβο ενημέρωσε την Αστυνομία ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της ένας άγνωστος που συστήθηκε ως γιατρός και της είπε ότι συγγενής της είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η ηλικιωμένη πείστηκε να συναντηθεί με μια συνεργάτιδα του “γιατρού” για να της δώσει μια σακούλα που περιείχε 9.750 ευρώ, αλλά στο μεταξύ διαπίστωσε ότι το συγγενικό της πρόσωπο έχαιρε άκρας υγείας και αποφάσισε να παγιδεύσει την “εισπράκτορα”.

Όταν η 59χρονη Βουλγάρα πήγε να παραλάβει τα χρήματα, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη και στην κατοχή της κατασχέθηκαν το ποσό που επιστράφηκε στην 83χρονη, άλλα 850 ευρώ, τέσσερα εισιτήρια επιβίβασης σε μέσα μαζικής μεταφοράς, τέσσερις φορολογικές αποδείξεις και ένα κινητό.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα 850 ευρώ ήταν μέρος ποσού 2.000 ευρώ που η ίδια δράστιδα είχε παραλάβει την περασμένη Τετάρτη από μια 82χρονη, με την οποία είχε συναντηθεί στα Τρίκαλα μετά από τηλεφώνημα του ψευτογιατρού που την είχε πείσει ότι συγγενικό της πρόσωπο έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της Βουλγάρας και του άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού της, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατά συναυτουργία και η 59χρονη οδηγήθηκε διαδοχικά στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Λάρισας και Τρικάλων, ενώ η Ασφάλεια Λάρισας ερευνά τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.