ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αθώο το πρώην μοντέλο Ε.Μελισσαροπούλου και στην Ελλάδα μετά το Χονγκ Κονγκ – Είχε συλληφθεί με 2,6 κιλά κοκαΐνης

Είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Αθώο το πρώην μοντέλο Ε.Μελισσαροπούλου και στην Ελλάδα μετά το Χονγκ Κονγκ – Είχε συλληφθεί με 2,6 κιλά κοκαΐνης

Στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2017, το πρώην μοντέλο Ε.Μελισσαροπούλου, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Η υπόθεση συνετάραξε τότε την κοινή γνώμη και έλαβε διεθνείς διαστάσεις.

Το πρώην μοντέλο που υπηρετεί τώρα στην ΕΛ.ΑΣ. είχε ομόφωνα αθωωθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ από σώμα ενόρκων μετά από 16 μήνες προφυλάκισης.

Η υπόθεση της εισήχθη προς εκδίκαση και στα Ελληνικά Δικαστήρια, γιατί, κατά τον ελληνικό ποινικό νόμο, οι υποθέσεις κατά Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην αλλοδαπή, εκδικάζονται πάντοτε και στα Ελληνικά Δικαστήρια. Απαλλακτική υπήρξε επίσης και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Ειρήνη.

Έτσι, μετά την πανηγυρική αθώωση της στην Κίνα πριν από 4 περίπου χρόνια, η Ελληνική Δικαιοσύνη επισφράγισε την αθωότητα της.

Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία», τόνισε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.