ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαΐα: Η μητέρα των δύο βρεφών ζητά διορισμό παιδιάτρων που θα ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου

Έδωσε κατάθεση για τους θανάτους των δύο μωρών

Αχαΐα: Η μητέρα των δύο βρεφών ζητά διορισμό παιδιάτρων που θα ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα, ενώ παράλληλα οι εξελίξεις «τρέχουν».

Η 23χρονη μητέρα μετέβη το πρωί του Σαββάτου της 28ης Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα στο Βραχάτι Κορινθίας ώστε να καταθέσει για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της.

Η μητέρα αναφέρθηκε στην συμπτωματολογία που παρουσίασε το δύο μηνών βρέφος πριν φύγει από τη ζωή, σύμφωνα με το pelop.gr. Σύμφωνα με την συμπτωματολογία που περιέγραψε η μητέρα, το βρέφος παρουσίαζε σπασμούς παρεμφερείς με αυτούς ενός επιληπτικού ατόμου. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η δικηγόρος της, Βούλα Δημητριάδου είναι σημαντικό το ότι νοσηλευόταν σε δίκλινο δωμάτιο, μαζί με ένα ακόμα βρέφος.

Μία τέτοια κρίση σπασμών παρουσιάστηκε και πριν τον θάνατο του άτυχου βρέφους με τους γιατρούς να προτρέχουν να το βοηθήσουν.

Όπως επεσήμανε η κυρία Δημητριάδου, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και θα ζητηθεί να καταθέσουν για την υπόθεση και οι γιατροί που χειρίστηκαν το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως το βρέφος είχε νοσηλευτεί για έναν περίπου μήνα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, αφού προηγουμένως είχε εισαχθεί στο Καραμανδάνειο και τελικά είχε αποφασιστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αθήνας.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να βάλει και ένα τέλος στα όσα ακούστηκαν περί πιθανής εισρόφησης ως αιτία θανάτου του βρέφους.

Όπως επεσήμανε ακούγοντας μέσα από γνωστή εκπομπή ότι αναφέρθηκε πως ο θάνατος του βρέφους μπορεί να οφείλεται σε εισρόφηση απευθήνθηκε σε παιδιάτρους, οι οποίοι την ενημέρωσαν πως αν κάτι τέτοιο φανεί κατά τη διάρκεια της εξέτασης στους ιστούς, είναι υποχρεωτικό να καταγραφεί και να γίνει αναφορά στο πόρισμα.

«Τέτοια αναφορά δεν υπάρχει» επεσήμανε χαρακτηριστικά η Βούλα Δημητριάδου μιλώντας στο pelop.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζοντας η κ. Δημητριάδου προανήγγειλε και εξελίξεις στην υπόθεση από την ερχόμενη εβδομάδα επεσήμανε πως θα απευθυνθεί στην κ. Αθανασοπούλου, Εισαγγελέα υπεύθυνη για την έρευνα που διεξάγεται ώστε να διοριστούν δύο παιδίατροι οι οποίοι θα ορίσουν τις πιθανές αιτίες και την συμπτωματολογία της ασθένειας που διαπίστωσε ο παθολογοανατόμος και το αν μπορεί τα συμπτώματά της είναι εμφανή ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.