ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διάρρηξη στο Ρέθυμνο: Οικογένεια έλειπε στην Αθήνα – «Έκανε φτερά» ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό

Οι Αρχές έσπευσαν στην οικία όπου συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό

Διάρρηξη στο Ρέθυμνο: Οικογένεια έλειπε στην Αθήνα – «Έκανε φτερά» ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, έλειψαν στην Αθήνα για μία υποχρέωση.

Κατά την επιστροφή τους στον Πρινέ, αυτό που αντίκρυσαν όταν μπήκαν στο σπίτι τους, θα τους μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη: η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού καθώς επίσης και τα παράθυρα ήταν σπασμένα από βαριοπούλα, το σπίτι ανάκατο και η λεία των ληστών -αν μη τι άλλο- αξιοσημείωτη.

Ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ηλεκτρονικός υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή και εργαλεία αξίας «έκαναν φτερά», με τον ιδιοκτήτη να απευθύνεται απελπισμένος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Οι Αρχές έσπευσαν στην οικία όπου συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ όπως μετέπειτα διαβεβαίωσαν τον παθόντα σχετικά με τους δράστες «κάπου πάει το μυαλό τους και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις…».

Η περιοχή του Πρινέ έχει μπει για τα καλά στο μάτι των ληστών, καθώς τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν σημειωθεί τέσσερις συνολικά διαρρήξεις σε σπίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.