ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Διάρρηξη στο σπίτι της Μ.Χρονοπούλου – «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί»

«Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα»

Διάρρηξη στο σπίτι της Μ.Χρονοπούλου – «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, σημειώνοντας πως όντως κάποιος μπήκε στον χώρο της αείμνηστης ηθοποιού.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως: «Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα».

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δωρίσει το σπίτι της στην Παιανία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου.

Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” υπέβαλλε άμεσα, έγκληση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.