ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμαρχος Ελευσίνας για δολοφονία 29χρονου: «Πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι»

«Είναι ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας - Καλό ταξίδι, Μιχάλη»

Δήμαρχος Ελευσίνας για δολοφονία 29χρονου: «Πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι»

Ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου με ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή το βράδυ της Δευτέρας από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αργύρης Οικονόμου, με μια συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρέτησε τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του ύστερα από πολλαπλά χτυπήματα που σημειώθηκαν με μαχαίρια από Κροάτες χούλιγκαν, έξω από την OPAP Arena.

«Σήμερα, η Ελευσίνα θρηνεί ένα δικό της παιδί. Ο 29χρονος Μιχάλης, φίλος της ΑΕΚ, είναι ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας. Ένα νέο παιδί, που πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του.

Ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Καμία θέση στην κοινωνία. Καλό ταξίδι, Μιχάλη. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και τους οικείους του», έγραψε ο Δήμαρχος Ελευσίνας για την δολοφονία του 29χρονου.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Ελευσίνας για την δολοφονία του 29χρονου στην Νέα Φιλαδέλφεια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.