ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία 43χρονης στην Καβάλα: Ο 55χρονος την στραγγάλισε και κοιτούσε το άψυχο σώμα της για 3 ώρες

Σήμερα η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού

Δολοφονία 43χρονης στην Καβάλα: Ο 55χρονος την στραγγάλισε και κοιτούσε το άψυχο σώμα της για 3 ώρες

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγό της στο χωριό Πηγές Νέστου.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία. Εκεί φαίνονται όλες οι κινήσεις του ζευγαριού, καθώς και τα τελευταία λεπτά της ζωής της φαρμακοποιού που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για εκείνη όλοι όσοι την γνώριζαν ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Όσον αφορά το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, έδειξε ότι τη σκότωσε στις 17:00, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε για τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και γύρω στα μεσάνυχτα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Υπεβλήθη και σε δεύτερη εγχείρηση ο δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο δολοφόνος και σύζυγος της 43χρονης φαρμακοποιού, καθώς μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δε θα ξαναδεί τα παιδιά του, ενώ δεν εμφανίστηκε συντετριμμένος από το γεγονός ότι αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων τέκνων τους.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς η κίνηση του 55χρονου συζύγου της να τη στραγγαλίσει ήταν αιφνιδιαστική και δεν άφησε περιθώρια για αντίσταση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει επισκεφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος του, ενώ τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Σήμερα η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας ενώ η 43χρονη θα ταφεί στο νεκροταφείο του χωριού.

Στην κηδεία αναμένεται να παραστεί και ο αδερφός της, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ. Είχε έρθει στην Ελλάδα για το Πάσχα και είχε επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις πρόσφατα.

Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών, που είχε αποκτήσει με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της, ο οποίος στραγγάλισε τη γυναίκα μέσα στον χώρο του φαρμακείου της.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 55χρονος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί «τον πρόσβαλε».

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα, με φίλους της 43χρονης να κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν πάντα χαμογελαστή, που ότι και αν ένιωθε το έκρυβε βαθιά μέσα της.

Στο μεταξύ ο 55χρονος δράστης, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Καβάλας έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη δική του ζωή.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/05) η ιατροδικαστική εξέταση της 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, η γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης μέρας μεταξύ 16.30 με 17.00. Από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός και ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα έφερε εκδορές στην τραχυλική χώρα από τα νύχια και τα δάχτυλα του δράστη, οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν στη διάρκεια του στραγγαλισμού. Επιπλέον, η γυναίκα έφερε κάταγμα υοειδές οστού, τραύμα το οποίο είναι σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.