Δολοφονία στην Καβάλα: Το τελευταίο μήνυμα του δράστη στην 43χρονη – «Πώς είσαι σήμερα μωρό μου;»

Της ζητούσε να κάνουν μια προσπάθεια να φτιάξουν και πάλι τη σχέση τους

Δολοφονία στην Καβάλα: Το τελευταίο μήνυμα του δράστη στην 43χρονη – «Πώς είσαι σήμερα μωρό μου;»

Σοκ προκαλούν τα τελευταία μηνύματα που είχε στείλει στην άτυχη φαρμακοποιό ο 55χρονος σύζυγός της, λίγα μόλις 24ωρα πριν την δολοφονήσει.

Δυο μέρες πριν τη δολοφονία, ο άντρας της, της έστελνε μηνύματα που δεν μαρτυρούσαν αυτά που είχε στο μυαλό του.

Της ζητούσε να κάνουν μια προσπάθεια να φτιάξουν και πάλι τη σχέση τους, με την ίδια να του ζητάει να προχωρήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Από εκείνα τα μηνύματα πέρασαν δύο 24ωρα, μέχρι να σημειωθεί το έγκλημα, με θύμα την άτυχη φαρμακοποιό.

Ο συζυγοκτόνος της γράφει: «Πώς είσαι σήμερα μωρό μου; Μήπως το ξανασκέφτηκες για το διαζύγιο; Θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσες, ότι άλλαξες γνώμη και πως δεν θες να χωρίσουμε.»

Η Άιντα του απαντάει: «Σε παρακαλώ μην μου στέλνεις τέτοια μηνύματα. Την απόφασή μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Σε παρακαλώ πήγαινε στον δικηγόρο σου και προχώρησε τη διαδικασία.»

Για την κακοποίηση των πρώην συντρόφων του η δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, ανέφερε πως στα 14 χρόνια έγγαμου βίου με την φαρμακοποιό, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό κακοποίησης.

Για το κίνητρο για την πράξη του είπε πως «έγινε πάνω στον θυμό του, θόλωσε όταν του είπε να χωρίσουν και δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.