ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στους Αγ.Αναργύρους – Γιαγιά της 28χρονης: «Είχε πάει στο νοσοκομείο από το ξύλο»

«Δεν μου είπε τίποτα για να μην στεναχωρηθώ»

Δολοφονία στους Αγ.Αναργύρους – Γιαγιά της 28χρονης: «Είχε πάει στο νοσοκομείο από το ξύλο»

H άτυχη 28χρονη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας 1/4, φαίνεται πως ζούσε μια φρίκη τα τελευταία χρόνια.

«Μια φορά είχε πάει στο νοσοκομείο. Στο πρόσωπο, στα πλευρά, παντού. Πάρα πολύ ξύλο γιατί από το πολύ το ξύλο είχε πάει και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στεναχωρηθώ. Δεν ξέρω το έκρυψε», είπε η γιαγιά της 28χρονης.

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της 28χρονης, η Κυριακή έκανε διάφορες δουλειές σε πλυντήρια ή σε εργασίες καθαρισμού σε σπίτια.

Γονείς δράστη: «Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα»
Συγκλονίζει η μητέρα του 39χρονου που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους την 28χρονη Κυριακή, καθώς όπως τόνισε είναι «πεθαμένος» για εκείνη πλέον.

«Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», είπε η μητέρα του δράστη της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Νωρίτερα, «πολλά συγγνώμη», ζήτησε συγκλονισμένος ο πατέρας του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρω τίποτα», πρόσθεσε μιλώντας στο Star.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.