ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δύο άνθρωποι πνίγηκαν το Σάββατο σε Θάσο και Ασπροβάλτα

Τι ανακοίνωσε το λιμενικό

Δύο άνθρωποι πνίγηκαν το Σάββατο σε Θάσο και Ασπροβάλτα

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το λιμενικό, δύο άνθρωποι πνίγηκαν το Σάββατο σε Θάσο και Ασπροβάλτα.

Συγκεκριμένα ο Λιμενικός Σταθμός Χάλκης ενημερώθηκε το πρωί του Σαββάτου για πρόβλημα με αλλοδαπό λουόμενο στη θάλασσα.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του λιμενικού από ξηράς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 73χρονος αλλοδαπός, είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες. Κατόπιν διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Χάλκης, ο οποίος βρισκόταν στο εν λόγω σημείο. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο δεύτερος θάνατος αφορά σε μια 74χρονη στην Ασπροβάλτα. Αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Το Λιμενικό έσπευσε και πάλι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 74χρονη βγήκε μόνη της από τη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία. Κατόπιν προσπαθειών ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”. Και εκεί παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.