ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ε.Τσαγκλή για το έγκλημα στα Τέμπη: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο – Πολλοί γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί»

«Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών»

Ε.Τσαγκλή για το έγκλημα στα Τέμπη: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο – Πολλοί γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί»

Η Ευδοκία Τσαγκλή παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το έγκλημα στα Τέμπη, τονίζοντας ότι «Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι συμβαίνει σχετικά με την υπόθεση. «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας μαραθώνιος», ανέφερε.

Αναφέρθηκε επιπλέον, στην ομιλία της μητέρας που έχασε το παιδί της, στη Βουλή. «Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών. Μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες. Ήταν ίσως, η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτή την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε μέσα σε όλο αυτό το “μαύρο”, γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες ακόμα δεν έχουν την ψυχική δύναμη», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, κατέληξε: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ότι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι’ αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επιτέλους, ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα, αυτά περνάμε και είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.